Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Petice za nechci radar

o Navštíveno 883x o
o 17.04.2008, 07:41 | Only_One
Kdo s tím nesouhlasí, může se tady podepsat v internetové petici. Nemyslím si, že to bude sice něco platný, ale můžeme tím aspoň dát najevo co si myslíme o vládnutí současné koalice.
[ Link ]

o 17.04.2008, 07:50 | Kolda
Lepší tahle koalice, než pablb Paroubek s celou ČSSD, to jsou druzí komunisti. A s radarem nemám celkem problém, rozhodně lepší, než by se tady měla tlačit tahle verbež: [ Link ]
o 17.04.2008, 08:00 | Yawor
Na stejné adrese se asi nepodepisuje že chci, že ?
o 17.04.2008, 08:00 | Only_One
:) myslím, že ne :)
o 17.04.2008, 08:05 | Yawor
já si to myslel.
BTW ten link od Koldy je síla.

Zase fanatismus a to jen kvůli zlu zvaném náboženství.
Ještě že máme Henryho [ Link ] ;o)
o 17.04.2008, 08:06 | Yawor
...chybí mi za myslel smajlík, jenže nejde editace... ;o)
o 17.04.2008, 08:14 | Only_One
ty woe Yawore :))))
Chci Radar!!!!!!!!!! Radarov Czech Republic
o 17.04.2008, 08:26 | zipp
Yawor: tak to mi promluvilo z duše :-) Bomba
o 17.04.2008, 09:06 | Nismo.Power
já proti radaru nic nemám , spíš nechápu lidi co maj neb někde někdo vysral že v blízkosti 50km od něj se budou rodit děti co maj tři oči a 5 prdelí a okamžitě se toho češi chytěj . . . . . . .
jako Yawor
o 17.04.2008, 09:11 | .mycTD
Nismo.Power: nejakej vliv to urcite mit bude. ja kdyz projizdim v brne kolem nejakeho radaru, tak taky pocituju takovou nervozitu.
o 17.04.2008, 09:28 | Mr.Scully | Upraveno: 2008-04-17 09:29:15
Ja chci radar, kde je nejaka petice PRO radar? A soucasna koalice je sice na hovno, ale zdaleka ne na tak velky jako Paroubkovo komanci a populisti.

Nismo :-)))

.mycTD :-)))))))))))))
o 17.04.2008, 09:32 | Skury
Nismo. Přesně tak. Zajímavý je, že ten radar má menší vyzařovaní než stará televize a s nima nikdo nic nedělá. Mobily taky škodí... :-D Takže jak zmanipulovat vědomí lidí? Stačí jim cpát do hlavy takovýhle kraviny.
Nejsem pro ani proti. Jsem ale proti důchodcům a rádoby-odobrníkům, kteří jsou hrozně chytrý a ví nejlépe, jak vše funguje a škodí.
o 17.04.2008, 09:44 | mrazik
A nebylo te hysterie kolem jednoho pitomyho radaru uz dost ? Ze to nekoho bavi se tim porad otravovat. At si to tady postavi, me je to sumak.
o 17.04.2008, 09:57 | Nismo.Power
přesně tak, když člověk stojí u nějakýho radaru jako .mycTD tak je nervózní neb si vsugeruje že mu to škodí :)))
jediný co fakt škodí je maximálně 2,4ghz směrová wifi anténa o síle tak 24dB nasměrovaná na člověka vzdálenýho tak 2metry před ní . .. . to pak člověk klidně může omdlet ale všesměrovej radar o výkonu nula prd ani omylem . . ...

prostě no comment
[ Link ]
o 17.04.2008, 11:56 | JP
Kdyby měřil rychlost, tak bych už měl dávno podepsáno a plánoval nějakou sabotáž, ale tohle ať mi klidně postavěj na poli kilometr za barákem, ať se mam na co koukat když si jdu zaběhat.

Kdyby se toho kdysi v okurkový sezóně nechytly média, ten radar schválili a postavili, tak by to bylo každýmu úplně fuk. Málokoho by to vůbec zajímalo.
o 18.04.2008, 08:30 | Cenda
uz jsem to kdysi podepisoval. S jakymkoliv pobytem cizich vojsk na nasem uzemi mam "problem". A je mi jedno, jestli se jedna o radar, nebo bordel pro veterany.
o 19.04.2008, 11:44 | Luke_288
jen at ho postaví. o tom jestli postavit nebo nepostavit nemůžou rozhodovat lidi, protože o tý problematice málokdo něco ví
o 19.04.2008, 11:53 | Daryl (A) | Upraveno: 2008-04-19 11:53:30
jako luke. Nehlede na to, ze neni pobyt jako pobyt. USA ma sve zakladny vsude po svete a nikde s tim neni problem. Lide si to pletou s rusama. TO byla ale invaze. je rozdil 200 vojaku za plotem ( mimochodem zhruba stejny pocet je i na americke ambasade a nikomu to nevadi ) a 100.000 vojaku rozlezlych po cele repulice bez omezeni.
o 20.04.2008, 15:28 | Cenda
Daryle, nikde neni problem? To snad ne... Co takhle z tech nejvic viditelnych Japonsko, Italie?
o 20.04.2008, 15:33 | Kamil
proti radaru nemám vůbec nic. Spíš se bavím tím, jak někdo přijde s kecama jak to škodí a už má za sebou početnej zástup "těch, co vědí"
o 20.04.2008, 15:35 | Rajdlos
Tak v tomhle state bylo a bude vzdykcy hodne "ovci". Kam vitr tam plast.
o 20.04.2008, 15:47 | Prady
Já sem spíš peo radar, aspoň nás to ochrání od raket vyslanejch z východu, proč se proti tomu Rusové asi brání že? Protože tenhle radar dokáže navigovat ty jejich střely a antirakety je zneškodněj, takže já sem spíš pro a navíc s tim vyzařováním bych to neviděl zas tak vážně, jak už tu padlo, mobil vyzařuje mnohem větší sračky blízko těla a tenhle radar nebude stát zrovna někde uprostřed vsi, ale někde daleko v lese.
o 20.04.2008, 20:38 | Daryl (A)
cenda: V japonsku maj problem s americkou zakladnou ? V italii maj problem s americkou zakladnou ? Nevim, nikdy jsem o tom neslysel ... hlavne by mne zajimalo jaky druh problemu ...
o 20.04.2008, 20:42 | Cenda
Daryle, je to asi mesic? co v Japonsku byly sileny protesty a demonstrace (znasilnovani i nezletilych a nasilnosti), s Italii o neco dyl podobnyho razeni. Cti si obcas noviny.
o 20.04.2008, 20:59 | majoni
Cendo jsi kokot, vole, kdyby američani nebyli rozlezli po celém světě, tak tady máme araby, rusáky, komanče, vole a všechnu možnou verbež. oni udržují rovnováhu. kdyby každej stát měl po světě tolik zálkladen jako USA tak by média vždycky dokázala vypíchnout nějakej "problém" a rozmáznout to. Vole, myslíš, že češi by byli lepší, nebo němci, nebo sami japonci, kteří vražději velryby protizákonně, aby si nacpaly báchory?
Souhlsím se všema - nebudu je vypisovat, ale samozřejmě nesouhlasím se dvěma kokotama-Only one, Cendou (a propos: cendo, ta aferka v japonsku to je roky stará záležitost, ty měsíčku), hoši proberte se, vezete se na vlně populismu, neližte prdel hnojovi paroubkovi a picusovi filipovi a grebeničkovi
o 20.04.2008, 21:02 | Cenda
:-) podle tohoto slohu je videt tvoje IQ. No comment.
o 20.04.2008, 21:08 | majoni
Jo, a být na mě, tak ať je tady klidně i protiraketová základna - nebi i ta něco vyzařuje? Co? Cendo, Only one, iteligenti

Bejt americkej prezident, jakkoliv se mi může hnusit, tak pošlu celou ČR do prdele za takový obstrukce, postaví to tady na vlastní náklady, zaměstnají tady naše lidi a ještě se potupně prosí.

Ale bezvízovej styk se všem odpůrcům bude náramně hodit, že, kreténům!!!!
o 20.04.2008, 21:12 | free.tree
... nás na vojně učili, že první cíl při válce, který se ničí........ jsou radary... (životnost 2 min). Taky bych nebyl vodvařenej z toho, že ho mám za barákem...
;-/
o 20.04.2008, 21:14 | majoni
cenda: reaguj na obsah ne na sloh, chudáku
o 20.04.2008, 21:17 | Ondry 2.0 20v
Cenda: IQ? chybí ti tam C. ICQ se řiká :-D

Jo a ještě v nějakej tej debatě na dvojce jak je tady to video tak řekl nějakej američan na vysokym postavení že jsme stejně jejich kolonie a je jim jedno co si řikáme a že to tu postaví :-D tak nevim co tu řešíte. stejně nic neviřešíte akorát si huby na srazu namlátíte a je to.

Jak sem dam video z youtube?
o 20.04.2008, 21:17 | majoni
free: a kdo tě to učil, nějakej ruskej rudoarmějec před 40 lety? tady nejde o válku, kdo by ji asi ve středu evropy rozpoutával??? jde o rakety dlouhého doletu
mobil v kapse ti nevadí?? a radar, který se zapíná jen někdy jo??
o 20.04.2008, 21:22 | Ondry 2.0 20v
jo a bylo asi prokázaný že mobil zkurvý plodnost.takže bych si dával radši pozor na koule než na radar :-D
o 20.04.2008, 21:25 | Daryl (A)
cenda: to co jsi popsal nema se zakladnou nic spolecneho. TO nejsou problemy se zakladnou ale s jednotlivcema. nebo snad proto ze u nas odsoudi pedofila je cela CR zkazena (tzv. pausalizace) ? Nebo je snad duvodem onech spatnosti ta zakldana ? Bez ni by to nebylo ?

free.tree: jasne, ale je radar a radar. POkud by jej meli sejmout nejakou raketou tak nevim .. kdyz on je stavenej prave proti tem raketam. A neverim, zeby sam radar nebyl extra chranenej. Nehlede na to, ze pokud by na neco takoveho doslo, tak je jedno zda je tu nebo neni radar. Jsme v NATO a to staci.

A ohledne skodlivosti radaru. Okud je tak skodlivy, proc nikdo neprotestuje proti podobnemu radaru, ktery u brna vyrostl pro civilni dopravu ?
o 20.04.2008, 21:28 | Martyn
majoni:))) lol ty ses funny.. Nikdo tady neresi nejaky vyzarovani nebo podobny (snad:) pohadky kteryma je krmeny stado, cti poradne..
o 20.04.2008, 21:29 | Only_One
to majoni - je demokracie a je to jedna z možností jak můžu dát najevo co se mi líbí a co ne :) tohle je post pro ty kdo ten radar nechtejí. O nejakým vyzařování sem nic neříkal to mi je ukradený, mě se nelíbí že tady bude strategickej cíl. Tečka. a ty nadávky si vyprošuju! Když se neumíš vyjadřovat jako člověk tak si jdi jinam.
o 20.04.2008, 21:52 | clown
souhlas s Yaworem,

docela jsem se divil, ze tu nejaky vypestovany antiradarista nevyskocil uz drive ..
jsem pro, byt to mam k radaru 30km .., nevadi mi .. :o)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3933 sekund.